Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

S folijo do prihrankov pri hlajenju in ogrevanju doma

Objavljeno dne 24.06.2014

Dandanes so vedno bolj priljubljene tiste stavbe, ki zahvaljujoč velikim steklenim površinam ne zapirajo prostora in tako lahko ves dan uživamo ob pogledu na lepote narave.

Kolikor prednosti nudi odprt pogled z naših domov in pisarn, prav toliko nevšečnosti povzročajo velike steklene površine za uporabnike. Med te nevšečnosti spadajo npr. zaslepljujoča svetloba, porast temperature, porast stroškov energije, obledelost notranje opreme in sama varnost. Proti vsem tem nevšečnostim pa se lahko zaščitimo s folijami Llumar.


Zaščitne folije povečajo udobje in znižujejo stroške.

Termoreflektivne folije nudijo zaščito pred soncem, saj odvisno od izbrane folije, prefiltrirajo 12% do 93% svetlobe, ki prihaja skozi steklo, do 79% odbijejo sončno energijo in nudijo 99% UV zaščito in s tem obvarujejo notranje predmete. Folije so na razpolago v prozorni, obarvani reflektivni in nereflektivni verziji oz. kombinacijah in so namenjene notranji in tudi zunanji namestitvi. Zaščitne folije nam torej poleg estetskega učinka na stavbah, povečujejo notranje udobje in zmanjšujejo stroške. Vsak dan porabimo velike količine energije, da bi izničili učinek temperature, ki prihaja skozi steklo. Folije Llumar nam nudijo efektivno in gospodarno rešitev ob takojšnji in tudi naknadni montaži. Llumar folije imajo s strani CPFilms' patentiran zaščitni sloj proti praskam, ki zagotavlja običajno vzdrževanje in čiščenje stekel.



Prikaz delovanja folije: prepušča svetlobo, do 79% odbija sončno toploto
in nudi 99% UV zaščito.


Kakovost zaščitnih folij

Na trgu obstajajo številni izdelki, ki se montirajo na steklene površine - od folij s povprečno, do folij z vrhunsko, sončno in varnostno zaščito pa do dekorativnih folij. Medtem, ko nekatere na prvi pogled izgledajo enake, so njihovi podatki o sestavi, roku trajanja in drugi podatki, lahko zelo različni.

CPFilms, proizvajalec folij Llumar, ima zelo dolge in bogate izkušnje na področju proizvodnje visoko-kakovostnih folij. Lastna raziskovalno-razvojna ekipa se trudi, da so njihovi izdelki, ob upoštevanju najnovejših tehnoloških dosežkov, brez dvoma najkvalitetnejši, kar se jih da dobiti na svetovnem trgu. CPFilms je največji svetovni proizvajalec folij za ravne steklene površine, z zelo sodobnim raziskovalno-razvojnim oddelkom, ki zagotavlja visoko stopnjo kvalitete proizvodnje in s prodajno mrežo, razširjeno po celem svetu, kar zagotavlja hitro in in kvalitetno dobavo vsem svojim poslovnim partnerjem.

Podjetje NESS d.o.o. se v Sloveniji že več kot 20 let ukvarja z zaščito vseh vrst steklenih površin z zaščitnimi folijami znamke LLumar, ameriške firme CPFilms.


Vir: SLONEP

Več: http://www.ness.si/folije-steklo/termoreflektivne-folije.htm...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog