Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

4 razlogi, zakaj izbrati panoramsko zasteklitev Arcont okna & vrata

Objavljeno dne 08.10.2018

Panoramska zasteklitev pomeni večjo stekleno površino (predstavljajte si stekleno steno) v obliki fiksnih, nagibno-drsnih ali dvižno-drsnih sistemov. Je odlična izbira za vse, ki želite svetlejši, toplejši dom, ki je povezan z naravo in v koraku s sodobnimi arhitekturnimi trendi. Panoramska zasteklitev bo vaše prostore optično povečala, obenem pa poskrbela za zračnost, energetsko učinkovitost, zvočno zaščito in vaš prostor zaradi nizkega praga in posledičnega tekočega prehoda spojila z zunanjostjo.

Primer panoramske zasteklitve Arcont.
Vaše bivanje bo z izbiro panoramske zasteklitve pravo doživetje sodobnega bivalnega udobja. Primer panoramske zasteklitve Arcont.
 

  1. Zbujanje s soncem – svetloba, toplota in razgled

Si predstavljate, kako zjutraj pijete kavo v s soncem obsijani kuhinji in zraven uživate ob pogledu na vrt? S panoramsko zasteklitvijo Arcont okna & vrata lahko sanje o svetlem domu in obilici naravne svetlobe in toplote postanejo resničnost. Prostor bo dobro izkoriščen in optično povečan. Dovolite naravi v svoj dom!
 

  1. Sodobna arhitektura, individualen dizajn

Vaše bivanje bo z izbiro panoramske zasteklitve pravo doživetje sodobnega bivalnega udobja. Želite moderen dizajn in individualno oblikovanje? Vse to omogoča velika izbira dekorativnih možnosti tudi za najzahtevnejše okuse! S širokim izborom lesnih dekorjev in barv po RAL lestvici lahko ustvarimo odtenek, ki vam najbolj ugaja. Dekorativne renolit folije v poljubnem barvnem odtenku ali motivu lesa so termično obdelane skupaj pri proizvodnji profila, zato se ne luščijo ali bledijo. Z njimi bodo vaša okna izžarevala prijetno toplino in vaš dom bo zaživel v popolni harmoniji.
 

  1. Najboljše tesnjenje in zračenje za energetsko učinkovitost

Čeprav boste s panoramsko zasteklitvijo bolj povezani z naravo, bo ta ostala zunaj. Odlično tesnjenje Arcont oken in vrat zadržuje vse vremenske nevšečnosti ter skrbi za vrhunsko toplotno izolacijo.
 

  1. Preprostost uporabe

Ste vedeli, da je načine odpiranja oken in vrat možno prilagoditi vašim željam? Panoramska zasteklitev podjetja Arcont okna & vrata omogoča izjemno enostavno odpiranje in zapiranje, vse površine pa so zaradi visoke kakovosti odporne na vremenske razmere, ne potrebujejo obnavljanja in so preproste za čiščenje.

Primer panoramske zasteklitve Arcont.
Primer panoramske zasteklitve Arcont.


Bonitetna ocena odličnosti

Podjetje Arcont okna & vrata si je z odličnim  poslovanjem, ki tako dobaviteljem kot kupcem zagotavlja varno, vestno in transparentno poslovanje, prislužilo najvišjo bonitetno oceno. Tudi sami si zagotovite garantirano kakovostne izdelke in storitve, varen avans in možnost uveljavljanja garancije.

Za vse informacije obiščite www.okna-vrata.si ali pa pokličite brezplačno številko 080 8831!

 

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog