Novice - Ometi in fasada

Oglasno besedilo

Neskončne možnosti oblikovanja fasad

Objavljeno dne 28.03.2013


Barva obogatena s strukturo
Baumit CreativTop ponuja neskončne možnosti oblikovanja fasad. Videz fasade ni odvisen le od barve, ampak tudi od najrazličnejših struktur. Novi zaključni sloj vas bo navdušil s 758 barvnimi odtenki in možnostjo ustvarjalnih kombinacij.

Domišljiji prepuščena prosta pot
Zabrisane, žlebičaste, fino luknjičave, grobo zrnate ali gladke…Te in številne druge fasadne strukture lahko z zaključnim slojem Baumit CreativTop zdaj končno postanejo resničnost. Zunanje stene ne izražajo individualnosti zgolj z barvo, ampak se ta začuti tudi s strukturo. To lahko dosežemo s štirimi različnimi zrnavostmi (Max, Trend, Fine, S-Fine).

Rezultat šteje
Baumit CreativTop lahko začnemo nanašati takoj, ko je Baumit UniPrimer dovolj suh. Debelina nanosa je odvisna od uporabljene tehnike vgrajevanja. Dovoljen je katerikoli način. Kar šteje, je rezultat. Baumit CreativTop lahko prosto oblikujete in obdelujete z različnimi orodji.

Prilagodljiv in enostaven
Pripravljeni zaključni omet Baumit CreativTop je univerzalno uporaben in zelo enostaven za ročno ali strojno vgrajevanje. Nanašamo ga lahko kot zaključni sloj v fasadnih sistemih, na starih ali novih mineralnih ometih, kot tudi na izravnalnih masah, betonu, sanacijskih ometih…


Vse tehnike nanašanja in video prikaze izvedb si lahko ogledate tukaj >>.



Vir: SLONEP

Več: http://www.baumit.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog