Novice - Ogrevanje in klimatizacija

Oglasno besedilo

Široka paleta energetsko učinkovitih proizvodov MITSUBISHI ELECTRIC

Objavljeno dne 08.09.2014

Asortiman naprav in sistemov MITSUBISHI ELECTRIC za ogrevanje, klimatizacijo in prezračevanje je zelo širok in omogoča celostno rešitev toplotnega udobja različnih vrst in velikosti objektov. Celotna paleta proizvodov je energetsko visoko učinkovita in omogoča varčno klimatizacijo in ogrevanje z obnovljivimi viri energije v vseh letnih časih. Naprave in sistemi so toplotne črpalke, ki večino koristne energije za klimatizacijo in ogrevanje črpajo brezplačno iz okolja.


Katalog proizvodov za leto 2014 zajema sledeče naprave po serijah:
  • stenske, talne in eno-potne kasetne inverterske klimatske naprave v enojni izvedbi, serija M,
  • vgradne in 2x2 potne kasetne inverterske klimatske naprave v enojni izvedbi, serija S,
  • klimatske naprave za ogrevanje pri ekstremnih zimskih temperaturah,
  • serija POWERFUL HEATING, zunanje inverterske multi split naprave za sisteme od 2 do 8 notranjih enot, serija MXZ, 
  • profesionalne klimatske naprave za večje in zahtevnejše objekte, serija P, 
  • toplotne črpalke zrak-voda ECODAN-ZUBADAN in toplotne črpalke z rekuperacijo odpadne toplote,
  • sisteme za prezračevanje z rekuperacijo toplote LOSSNAY.

Z novimi tehnologijami, materiali in oblikami naprav namenjenih široki uporabi je proizvajalec posebej skrbno prisluhnil potrebam časa in sodobnega uporabnika.

Izbiro notranje enote klimatske naprave uporabniki pogosto prilagajajo stilu notranje opreme, predvsem v novejših zgradbah. Trendi notranje opreme so ravne linije in sijoči materiali. Mitsubishi Electric je posebej za te uporabnike proizvedel nov model MSZ-EF, ki omogoča dizajn kot iz škatlice.



Novost talnega modela MFZ-KJ je dvosmerni izpih zraka na vrhu enote, v smeri navzdol in navzgor. Tedenski tajmer dodatno olajša upravljanje udobja uporabnika.

Nova naprava VL-100EU5-E je nepogrešljiva za prezračevanje v dobro izoliranih objektih in objektih, ki se neustrezno prezračujejo, prostor oskrbuje s svežim zrakom in iz prostora odvaja iztrošenega pri čemer rekuperira do 80 odstotkov toplote.

Najnovejše zunanje enote toplotnih črpalk zrak-voda serija ZUBADAN, ki so namenjene centralnemu ogrevanju prostorov in sanitarne vode, imajo razpon delovanja na ogrevanju do -28°C zunanje temperature.

Celoten asortiman ter novosti si lahko ogledate na spletni strani www.vitanest.si. Za informacije smo brezplačno dosegljivi prek telefona št. 080 1959.

Avtorski članek VITANEST, september 2014

Vir: SLONEP

Več: http://www.vitanest.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog