Novice - Vrtni elementi

Oglasno besedilo

Vas motijo zvedavi pogledi sosedov in mimoidočih?

Objavljeno dne 05.05.2014

Vas motijo zvedavi pogledi sosedov / mimoidočih? Imate ograjo, a vam ob njej nikakor ne zraste živa meja? Imate zelenico po kateri se veliko hodi / vozi a bi radi obdržali njen zelen in naraven izgled? Želite parkirati na zelenici pred hišo? Bi se sprehodili v copatih do vrta in se ne umazali?

Viridium

Rešitev je pregrada iz zelenja, ki spominja na naravno živo mejo in potrebuje le minimalno vzdrževanja in sintetična povozna trava, ki vam bo omogočila lepo zelenico, kljub parkiranju. Vaša zelenica, vrtna ali balkonska ograja lahko hitro dobijo nov izgled. Takoj in za razumen strošek.

Izdelki Viridium so namenjeni:
  • varovanju zasebnosti pred pogledi sosedov in mimoidočih;
  • ozelenitvi tam, kjer ni zemlje (na senčnih straneh, na ograjah, drsnih vratih itd…);
  • izvedbi poti po travi, okoli hiše, brez blata, vedno zelene barve;
  • enostavnemu parkiranju avta na zelenici – naredite si kolesnice ki se stopijo z okoliško pravo travo, in tako ne puščajo sledi.

Prej - potem

In kakšne so dodatne prednosti:

  • izjemno naraven videz,
  • ni potrebe po zalivanju in vzdrževanju,
  • ni potrebno pospravljati odpadlega listja,
  • dolga življenjska doba - zelena in čvrsta ostane za vedno,
  • nima korenin in tako ne potrebuje zemlje,
  • majhna globina / debelina: približno 3cm,
  • vsi materiali in barve so odporni na UV svetlobo in ne zbledijo.

Modularen sistem

Elemente lahko sestavljate poljubno, saj je sistem modularen in omogoča pokritje manjših ali večjih površin.

Ograjni in pregradni elementi

Veliko število listov ter kombinacija različnih odtenkov zelene barve zagotavlja popolne replike naravnih rastlin oziroma cvetja.  Montaža je enostavna. Umetno živo mejo namestite zlahka v nekaj minutah - le pritrdite jo na obstoječo žičnato mrežo ali ograjo in pozabili boste, da je bila le-ta sploh kdaj tam. Na voljo je več različnih vrst umetnih rastlin: bršljan, fotinija, trta, pušpan.


Modularni element za sestavo žive meje


Ozelenjena ograja


Pregrada stoji pokonci zaradi posebnih nosilnih nožic, katere se lahko pritrdi na tla. Obstajata dva tipa modulov - 3-stranski (za uporabo na začetku ali koncu pregrade) in 2-stranski (za vmesni del). Zelenje je že pritrjeno na nosilni okvir. Stranice so povezane s tečaji in se jih zlahka postavi v končno obliko. To je hiter in enostaven sistem. Pregrado se da tudi ponovno zložiti in pospraviti ob koncu sezone. Orodje ni potrebno. Vse je sestavljeno vnaprej. 

                        
Prostostoječa pregrada
 
Povozno/pohodno satje s sintetično travo

To je prva sintetična trava, na katero lahko zapelje osebni avtomobil. Močne plastične celice vsebujejo pravo sintetično travo in jo ščitijo pred avtomobilskimi gumami. Ko vozilo povozi sintetično travo, se ta lahno upogne in se, ko pritisk popusti, vrne v svojo začetno pozicijo. Sistem je modularen. Vsak modul meri 40cm x 40cm x 4cm, je opremljen z močnimi povezovalnimi sponkami, postavi pa se ga enostavno z gumenim kladivom. Da ta trava prenese težo vozečega vozila, mora biti postavljena na popolnoma ravno in dobro utrjeno podlago.




Povozna trava / satje


Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo !
Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog