Vprašanja in odgovoriZakaj ni odgovora na moje vprašanje?

VPRAŠANJE:

Zakaj ni odgovora! Zelo cenim vaše mnenje, vendar nisem dobila odgovora na vprašanje 19.09. Ponudnik podal na UE ponudbo o prodaji zemljišča, vendar ga noče prodati. Lepo prosim za odgovor!

(Faca)


ODGOVOR:

Naj citiram odgovor na to vprašanje, ki ga imamo zapisanega v rubriki o zastavljanju vprašanj.

Razlogov je lahko veliko. Mogoče je, da vaše vprašanje še ni prišlo na vrsto. V tem primeru obiščite našo spletno stran v prihodnjih dnevih. Pregled neodgovorjenih vprašanj je v rubriki »Še neodgovorjena vprašanja.«

Druga možnost je, da se vaše vprašanje ne sklada z vsebino našega portala. Do tega pogosto prihaja pri pravnih vprašanjih. Včasih so nekatera vprašanja čisto na vsebinski meji in v takšnem primeru se strokovnjaki odločijo ali bodo nanje odgovorili ali ne.

Na podobno vprašanje, kot je vaše, je bilo morda že odgovorjeno. Ugotovili smo, da se predvsem na pravnem področju vprašanja zelo ponavljajo. Preden se lotite pisanja vprašanja, poizkusite z našim iskalnikom najti podobno vprašanje ali pa preglejte področja, ki vas zanimajo. Večinoma odgovarjamo le na vprašanja, ki so izvirna, saj je naš namen splošno informiranje.

Lahko, da je vaše vprašanje preveč specifično in ni zanimivo za širšo javnost. V takšnem primeru svetujemo, da uporabite »Plačljivo in individualno pravno svetovanje

Seveda pa obstaja tudi možnost, da naši strokovnjaki niso našli ustreznega odgovora na vaše vprašanje, ali pa bi iskanje odgovora zahtevalo poglobljeno študijo tematike. V takem primeru se obrnite na »Plačljivo in individualno pravno svetovanje

10.10.2007 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Festival zvončkov v botaničnem vrtu Univerze v Ljubljani

03.03.2017 - 05.03.2017 Predavanja, otroška delavnica, razstava.

Sejem Dom

07.03.2017 - 12.03.2017 Največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah.

Izdelovanje 'gregorčkov'

11.03.2017 - 11.03.2017 Izdelava 'Gregorčkov', plovil za spuščanje luči, iz naravnih materialov.

Predstavitev novih znamk pošte Slovenije

15.03.2017 - 15.03.2017 V seriji znamka rastlinstvo bodo predstavljene štiri sorte vrtnic.

43. SEEBBE

19.04.2017 - 23.04.2017 Mednarodni sejem gradbeništva.

Anketa

Ko se odločate za gradnjo, prenovo ali opremljanje vašega doma, največ informacij pridobite na: