Oglaševanje na Slonepu

Oglaševanje v spletnem mediju SLONEP.net vam na enem mestu zagotavlja stik z največjim številom slovenskih kupcev na naslednjih področjih:

  • urejanje in opremljanje doma,
  • nepremičnine,
  • gradnja in montažne hiše,
  • financiranje in zavarovanje,
  • pohištvo in oprema,
  • vrt in okolica.

Obiskovalcem lahko svojo ponudbo predstavite na več načinov. Ne glede na izbran način je osnovno prodajno sporočilo vedno ključnega pomena. Razlika v izvedbi je odvisna predvsem od želenega dosega uporabnikov oz. kupcev in glede na cilj oglaševanja (prodaja, pospeševanje prodaje, utrjevanje prepoznavnosti, vzdrževanje prednosti na trgu.).

Na voljo so naslednje možnosti oglaševanja:

  • Oglaševanje s pasicami - najbolj opazen način promocije, s katero dosežete največje število kupcev. Blagovna znamka je močno izražena, prodajno sporočilo pa je na vpogled vsem obiskovalcem spletnega medija SLONEP.net (mesečno preko 85.000 različnih). S pasico boste s pravim oglasnim sporočilom zagoltovo pridobili potencialne kupce.

  • Imenik ponudnikov - ta način oglaševanja zagotavlja, da vas obiskovalci vedno najdejo v tematskih seznamih glede na vašo dejavnost, pri iskanju po ključnih besedah si boste zagotovili prednost. V imeniku ponudnikov boste predstavili svojo dejavnost in ključne prednosti, ki so bistvenega pomena pri odločitvi za izbiro izvajalca ali prodajalca. V podrobni predstavitvi so navedeni tudi vaši kontaktni podatki in opisom dejavnosti s slikovnim materialom, logotipom in povezavo na vašo spletno stran.

  • Katalog izdelkov in storitev - "oči kupujejo!". Če želite prodati svoje izdelke, boste z vključitvijo v katalog izdelkov in storitev naredili velik korak naprej. Obiskovalcem boste ponudili najboljšo možnost, da se odločijo za vaš izdelek. Potrebnih je le nekaj slik in kratek opis izdelka. Priporočamo tudi objavo cene. Predstavitev izdelka je lahko oblikovana tako, da kupca pripelje v vašo trgovino.
Celoten nastop vašega podjetja na spletu bomo oblikovali v skladu z vašimi željami in strategijo vašega podjetja.
Vabimo vas, da si ogledate cenik in predstavitev naših storitev.

Še nimate izdelane lastne spletne strani?

  • Pokličite nas na telefon 01/520-82-60 ali pošljite sporočilo na elektronski naslov info@slonep.net. Skupaj s podjetjem, ki je izdelalo SLONEP.net, vam bomo pripravili profesionalno spletno rešitev, ki vam bo prinašala dolgoročne koristi.

Kontakt

Pokličete nas lahko na telefon: 01/520-82-60 (med 9. in 12. ter med 13. in 15. uro) ali nam pošljete sporočilo preko spletnega obrazca.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

55. Mednarodni sejem pohištva

07.11.2017 - 12.11.2017 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

08.11.2017 - 12.11.2017 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Vzimovanje vrtnic

11.11.2017 - 11.11.2017

Heim+Handwerk

29.11.2017 - 03.12.2017 Sejem gradbeništva, pohištva in opremljanja.

Ornitološki sprehod

17.12.2017 - 17.12.2017

Anketa

Moja hiša potrebuje