Novice - O Slonepu

novica

LOS 2012

LOS 2012
Objavljeno dne 21.03.2012
Obrt je tista, ki v še tako težkih pogojih poslovanja zagotavlja kruh in eksistenco velikemu številu državljanov, poleg tega pa odločilno prispeva tudi h konkurenčnosti našega gospodarstva. Zato je v današnjem času, ko se soočamo z veliko nezaposljivostjo izobraženih mladih, promocija obrtnih poklicev še toliko bolj pomembna. Na LOS člani OZS tudi tokrat na Ulici obrti predstavljajo obrtne poklice ter tako skušajo spodbuditi mlade, da bi se v večjem številu odločali za obrtne poklice. Za večji obisk učencev osnovnih in srednjih šol na promociji obrtnih poklicev na LOS so poskrbeli tudi na Ministrstvu za šolstvo in šport.

LOS 2012 je razdeljen na več delov


V prodajnem delu sejma obiskovalci izdelke slovenskih obrtnikov in podjetnikov lahko tudi kupijo, v razstavnem delu pa si jih ogledajo. Že prvi sejem LOS je bil deležen tako od razstavljavcev in tudi od obiskovalcev veliko pohval glede preglednosti, ustrezne postavitve in vsebinskih dogodkov, ki so se odvijali na sejmu. Takšen koncept se nadaljuje in je nadgrajen v smislu slovenske trobojnice: promocija obrtnih poklicev, razstavni del in del, ki je namenjen prodaji blaga in storitev obrti in podjetništva.

K sodelovanju so tokrat povabljene tudi partnerske organizacije iz tujine, na letošnjem LOS se predstavljajo Slovensko deželno gospodarsko združenje iz Trsta, Slovenska gospodarska zveza iz Celovca, Mreža zbornic Nova Alpe-Adria, Društvo slovensko-madžarskih poslovnežev, Hrvaška obrtna zbornica, Hrvaška gospodarska zbornica - Županijska zbornica Pula, Nacionalna agencija za regionalni razvoj Srbije ter Gospodarska zbornica Beograda.

Sejemski program >>

Vstopnice

Cena vstopnic:

  • redna vstopnica (odrasli) 5,00 EUR,
  • člani OZS (ob predložitvi kartice Obrtnik), upokojenci in študentje 3,00 EUR,
  • otroci in mladina do 16. leta brezplačen vstop,
  • invalidi na vozičkih ter njihov spremljevalec brezplačen vstop.
Nakup vstopnic

Na blagajnah razstavišča lahko v času sejma kupite vstopnice od 8.45 do 18.30 ure, v soboto do 16.30.

Odpiralni čas

  • od srede do petka od 9.00 - 19.00 ure,
  • v soboto  od 9.00 - 17.00 ure.
Vabljeni!
Vir: SLONEP

Več: http://www.sejemlos.si/za-obiskovalce/domov/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog