Novice

Oglasno besedilo

Zadnja priložnost nakupa v Celovških dvorih

Objavljeno dne 14.12.2017
   
 
   

Možnost za nakup stanovanja ali poslovnega prostora v soseski Celovški dvori se izteka. Na voljo je zgolj še 1 stanovanje ter 2 poslovna prostora, ki v soseski z 833 stanovanji predstavljajo izredno naložbo v prihodnost. Rezervacija stanovanj in poslovnih prostorov ni možna, prodaja bo potekala do prodaje zalog.

Soseska za uspešno poslovno dejavnost

Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije ter razvijajoča se okoliška infrastruktura namreč zagotavljajo, da bodo poslovne dejavnosti v tej soseski uspešne. Poslovni prostori se prodajajo v 3. gradbeni fazi, kar pomeni, da si kupec lahko prostore uredi po svojih željah. V poslovne prostore so pripeljani inštalacijski priključki za ogrevano in hladno vodo, ogrevanje poslovnih prostorov, kanalizacijo ter električni dovodni kabel.

Poslovni prostori so zanimivi za različne dejavnosti – storitvene ali pisarniške, gostinske dejavnosti (nekateri poslovni prostori imajo velike terase) ter druge. Poslovnim prostorom pripadajo tudi parkirna mesta v podzemnih garažah, kjer so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce. Poslovni prostori v treh etažah omogočajo udoben dostop, saj imajo neposreden vhod iz garaž v kletni del poslovnega prostora, ki je povezan s pritličjem poslovnega prostora.

Poslovni prostori so na voljo že od 134.000,01 EUR (z DDV), cene poslovnih prostorov so fiksne, je pa DUTB prvič ponudila tudi možnost najema s kasnejšim odkupom poslovnega prostora. Kateri poslovni prostori so še vedno na voljo, lahko preverite tukaj, več informacij o prodajnem postopku pa vam je na voljo na tej povezavi.

Poslovni prostori se prodajajo po sistemu videno-kupljeno, izbrano enoto bo lahko kupil kupec, ki bo prvi pristopil k podpisu kupoprodajne pogodbe in nato v skladu s pogoji izpolnil pogodbene obveznosti. Nakup poslovnih prostorov pa je možen tudi po t. i. sistemu »rent-to-own« (najem z odkupom).

Naprodaj le še 1 stanovanje.

O tem, da se soseska Celovški dvori nahaja na atraktivni lokaciji v Ljubljani, zgolj 4 kilometre iz strogega centra našega glavnega mesta, priča tudi podatek, da je naprodaj le še 1 stanovanje, ki se lahko pohvali tudi z:
•    atraktivno lokacijo za vsakdanje obveznosti in preživljanje prostega časa,
•    bližino vse potrebne infrastrukture - v bližnji okolici tako najdete številne trgovine, banko, pošto, lekarno, tržnico in ostale storitvene dejavnosti,
•    športnimi objekti v neposredni (hala in bazen Tivoli, zunanje drsališče, teniška igrišča, športni center, itd.),
•    neposredno bližino številnih sprehajalnih in kolesarskih poti (Pot ob Žici, Rožnik, Koseški bajer, itd.),
•    številnimi vrtci (Vrtec Najdihojca - enota Biba, Vrtec Hansa Christiana Andersena, itd.), osnovnimi šolami (OŠ Valentina Vodnika, OŠ Hinko Smrekar, itd.) ter srednjimi šolami (Gimnazija Šentvid, SŠ Tehničnih strok, itd.) v bližini,
•    prostimi površinami med stanovanjskimi objekti, ki so namenjene stanovalcem in opremljene z otroškimi igrali.

Za stanovanja so določene izklicne cene, kupci pa lahko za stanovanja oddajo nezavezujoče ponudbe. Zbiranje nezavezujočih ponudb bo potekalo najmanj 14 dni, ponudbe pod izklicno ceno pa DUTB ne bo upoštevala, sklenitev pogodbe pred potekom tega roka ni možna. Katera stanovanja so na voljo, preverite tukaj.

Rezervacija posameznih stanovanj ni možna, prodaja bo potekala do prodaje zalog. Stanovanja se prodajajo skladno z ZVKSES, z oddajo ponudbe pa se kupci strinjajo s splošnimi pogoji prodaje in popisom lastnosti stanovanj.

Razmišljate o nakupu?

Če razmišljate o nakupu poslovnega prostora ali stanovanja v Celovških dvorih, vabljeni na ogled. Termin za ogled si lahko vnaprej rezervirate in nepremičninski agenti si bodo vzeli čas le za vas. Ogled so možni vsak dan med 9. in 17. uro, svoj termin pa lahko rezervirate na e-naslovu info@celovskidvori.eu ali telefonski številki 01/2800-863.

TELEFONSKA ŠTEVILKA: 01/2800-863
ELEKTRONSKI NASLOV: info@celovskidvori.eu
SPLETNA STRAN PROJEKTA: http://www.celovskidvori.eu/

POSREDNIK:
Stoja trade, d.o.o., Ljubljana
Dolenjska cesta 242c
1000 Ljubljana

PONUDNIK:
DUTB, d.d.
Družba za upravljanje terjatev bank, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Vir: SLONEP

Več: http://www.celovskidvori.eu/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Holz&Bau

29.08.2018 - 01.09.2018 Sejem lesne industrije in gradnje iz lesa.

Anketa

Moja hiša potrebuje