Novice

Oglasno besedilo

Novo naselje Med lipami v Mengšu

Objavljeno dne 31.08.2015

 

 

 

Novo stanovanjsko naselje »Med lipami v Mengšu« ponuja tisto, kar za svoj dom potrebujemo - le nekaj sto metrov oddaljeno od središča Mengša, v neposredni bližini prestolnice ter hkrati v stiku z neokrnjeno naravo in nešteto možnostmi za prosti čas.

Moderna arhitektura in enotna zunanja podoba naselja z vso urejeno infrastrukturo sta le dve izmed mnogih odlik soseske s 44 hišami.

Objekti bodo izvedeni po izbrani tehnologiji kupca.
Možna je izbira lesene skeletne gradnje, kjer uporaba lesa, kot osnovnega konstrukcijskega materiala, v povezavi z drugimi naravnimi materiali, ki sestavljajo zunanji ovoj objekta, zagotavlja varčno, ekološko usmerjeno in hitro gradnjo. Hiše grajene s tako tehnologijo zagotavljajo difuzijsko odprtost. To pomeni, da omogočajo stalno izmenjavo zračne vlage med notranjim prostorom in okolico in s tem povezano zdravo in stabilno bivanjsko okolje. Take hiše so energijsko varčne, potresno in požarno varne ter zdrave za bivanje.
Za vse, ki jim je bližja klasična izvedba opečne gradnje je na voljo tudi možnost izbire take tehnologije. Njena prednost je predvsem nekoliko cenejša izvedba.



V okviru ponudbe »zunaj zaprt objekt« je predvidena izgradnja difuzijsko odprte lesene skeletne hiše ali opečne zidane z vhodnimi vrati in stavbnim pohištvom v kombinaciji alu/les priznanih slovenskih proizvajalcev z visoko toplotno izolativnostjo, kvalitetno opečno kritino in izolacijskim fasadnim ovojem v kombinaciji tankoslojnega silikonskega ometa in lesenih deščic iz termično modificiranega smrekovega lesa, ki zagotavlja obstojnost brez potrebnega vzdrževanja. Za vse tiste, ki si želijo hitro vselitev in kvalitetno finalizacijo objekta, imamo pripravljeno tudi ponudbo »dokončan objekt«.

Tehnologija gradnje z uporabo naravnih materialov sledi uveljavljenim smernicam zagotavljanja sonaravnega, energijsko varčnega bivanjskega okolja. To dokazujejo izračuni energijskih bilanc, na podlagi katerih sodi soseska "Med lipami v Mengšu" med pasivne oziroma zelo dobro nizkoenergijske gradnje.

Ponujamo vam pet različnih tipov energetsko varčnih hiš:
TIP A - ATRIJSKA HIŠA - [ogled tipa A]

TIP B - VELIKI DVOJČEK - [ogled tipa B]

TIP C - MALI DVOJČEK - [ogled tipa C]

TIP E - PROSTOSTOJEČA HIŠA - [ogled tipa E]

TIP F - PROSTOSTOJEČA HIŠA - [ogled tipa F]

Energetski razred: B1 (15 - 25 kWh/m2a)

 

... skupaj z vami uresničujemo še tako zahtevne želje, ki jih imate za vaš dom.

Prodajalec:
LIN NEPREMIČNINE d.o.o.

Verovškova ulica 64
1000 Ljubljana

Kontakt:
tel: 01/360-24-24,
GSM: 031/662-900
Elektronski naslov: [email protected]
Spletna stran: http://www.medlipami.si

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog