Novice

Oglasno besedilo

Koprska vrata - morje udobja

Objavljeno dne 27.09.2019

V stanovanjsko-poslovnem objektu Koprska vrata je od skupaj 164 stanovanjskih enot na voljo za nakup še cca 80 enot. Nakup stanovanj bo v okviru druge prodajne akcije možen izključno preko elektronskih dražb, ki bodo potekale od 30. septembra dalje, za vsako stanovanje posebej. Za nakup poslovnih prostorov zbiramo nezavezujoče oziroma zavezujoče ponudbe.

Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte [email protected], oziroma navedite vaš želen termin ogleda s klikom na koledar pri posameznem stanovanju.

Stanovanjsko - poslovni kompleks Koprska vrata se nahaja na odlični lokaciji v Kopru, zgolj nekaj minut peš od strogega mestnega centra in morja. Kompleks obsega 164 stanovanj ter cca 2.000 m2 poslovnih prostorov ( do 29 enot ), v kletnih etažah se nahajajo parkirna mesta in shrambe stanovanj.



Objekt je lociran na Ferraski ulici 16 do katere peljejo vse glavne mestne vpadnice. Do avtocestnega priključka je zgolj 800 metrov. Tik ob naselju je avtobusno postajališče mestnega potniškega prometa, ki omogoča preprost dostop do centra Kopra in drugih obalnih mest.



Kompleks je zasnovan za tiste, ki so radi blizu vse potrebne infrastrukture ter blizu mestnega vrveža, in si hkrati želijo svežega morskega zraka. Stanovanja so primerna za vse, ki si tu želijo ustvariti dom, hkrati pa tudi za tiste, ki bi radi imeli počitniško stanovanje v bližini morja. Stanovanjsko - poslovni kompleks Koprska vrata ponuja vso potrebno javno infrastrukturo in veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa.

Privlačna in moderno zasnovana stanovanja

Stanovanjski del kompleksa Koprska vrata obsega 164 privlačnih stanovanj, v velikosti od 38 m2 do 154 m2 neto površine, 417 parkirnih mest v podzemni garaži ( 328 pripadajočih parkirnih mest stanovanjem in 13 dodatnih parkirnih mest ) ter 166 shramb. Vsaka etaža obsega po 30 stanovanj, v šesti etaža pa je 14 stanovanj.

Vsa stanovanja so naravno osvetljena in osončena ter z možnostjo prezračevanja. Vsako stanovanje ima balkon ali ložo, nekatera stanovanja v šestem nadstropju pa imajo odprte terase. Bivalni prostori imajo nameščeno zaščito proti soncu. Svetla višina stanovanj je 2,50 m.

Podzemna garažna mesta

Parkirna mesta se nahajajo v garažni hiši v štirih kletnih etažah, imajo urejen uvoz v garaže pod objektom, kjer sta za vsako stanovanje zagotovljeni dve lastniški parkirni mesti. Posamezna stanovanja po različnih etažah si lahko ogledate tukaj.

Vzorčno stanovanje

V stanovanjsko - poslovnem kompleksu Koprska vrata bo na ogled na voljo tudi opremljeno vzorčno stanovanje v 1. nadstropju.



Neto površina stanovanja meri 59 m2, bivalna površina stanovanja pa meri 54 m2. Stanovanje v naravi predstavlja garsonjero z urejenim ločenim spalnim delom. Z ureditvijo vzorčnega stanovanja potencialnim kupcem prikažemo možnosti in ideje opremljanja in jim tudi s tem na najbolj učinkovit način približamo občutek prijetnega bivanja v stanovanju in doživljanje notranjega in zunanjega ambienta.

Poslovni prostori za mirne dejavnosti

Poslovni del kompleksa Koprska vrata predstavlja več kot 2.000 m2 poslovnih površin, ki se lahko razdelijo do 29 posameznih enot. Predvideni so prostori za gostinsko dejavnost, storitvene dejavnosti, trgovine, pisarne, ambulante, salone in podobno.

Poslovni prostori so nezaključeni, v III. gradbeni fazi. Vsi poslovni prostori imajo zastekljene površine in omogočajo maksimalno prepustnost svetlobe ter ustvarjajo svetlo delovno okolje. Za poslovne prostore je potrebno pridobiti uporabno dovoljenje.

Ogledi stanovanj in poslovnih prostorov so mogoči po predhodnem naročilu preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte [email protected],oz. s klikom na posamezni poslovni prostor (http://www.koprskavrata.eu/Poslovni_prostori_Koprska_vrata/). Vabimo vas, da si rezervirate svoj termin za ogled.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RE/MAX
TELEFON: 01 420 59 14 ali 080 73 15
ELEKTRONSKI NASLOV: [email protected]

PRODAJALEC:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Vir: SLONEP

Več: http://www.koprskavrata.eu/?gclid=EAIaIQobChMIg4bP6ebq4QIVCt...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog