Novice

Oglasno besedilo

Ekskluzivno zemljišče za gradnjo hotela

Objavljeno dne 05.12.2016

Stavbna zemljišča na katerih je možna gradnja, je na Bledu postala prava redkost. Zemljišče, ki ga ponujamo, je dobra priložnost za kupce, ki načrtujejo gradnjo v turistične namene.

Zemljišče je namenjeno za gradnjo HOTELA in veliko 2.551 m2. Po novem občinskem prostorskem načrtu, ki ga je sprejela občina Bled v letu 2014, je to zemljišče eno izmed dveh, kjer je dovoljena gradnja HOTELA. Zemljišče je locirano na delu Bleda, ki se imenuje Zaka. Iz samega zemljišča je tudi direkten in čudovit pogled na Blejski otok.

Od samega jezera in kopališča Zaka je oddaljeno cca. 300 m. Dostop do samega zemljišča je možen po dveh poteh, ki sta obe občinski.

Pred drugo svetovno vojno je na zemljišču stal hotel Europa, ki pa je kasneje pogorel. Zemljišče je na nagnjenem terenu in ima tudi čudovit pogled na Bled, Blejski grad in Karavanke (Stol). V neposredni bližini ne obstaja  primerljivo veliko zemljišče, tako da gre za eno izmed zadnjih zemljišč ob Blejskem jezeru, ki je  namenjeno tovrstni gradnji.

Zazidalnih stavbnih zemljišč s tovrstnim dovoljenjem je na Bledu prava redkost, zato je obstoječa ponudba resnično dobra priložnost za kupce.

Cena: 1.300.000,00 EUR

MOŽNA JE MENJAVA ZA DRUGE NEPREMIČNINE!

Ponudnik:
SVET RE d.o.o.
Kamniška ulica 47
1000 Ljubljana

Elektronski naslov:  [email protected]
Spletna stran: www.svet.si

Dodatne informacije in ogled:
Telefonska številka: 051/677-776
Telefonska številka: 01/230 70 70
Fax: 01/430 56 53

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog