Prireditve

18. Razstava eksotičnih živali Bioexo

24.04.2015 - 26.04.2015, Oddelka za biologijo Biotehniške fakultete, na Večni poti 111 v Ljubljani

Tudi tokratni Bioexo vam bo pripravil na ogled veliko različnih vrst živali - kače, ptičje pajke, kuščarje, žabe, eksotične žuželke in še marsikaj.

Petek 24. - nedelja 26. aprila 2015 od 9.00 do 19.00 v rastlinjaku sredozemskih rastlin in sočnic v bližini Oddelka za biologijo Biotehniške fakultete, na Večni poti 111 v Ljubljani nasproti živalskega vrta.

Obeta se nam čudovit začetek prvomajskih praznikov, kajti tradicionalna pomladna - že 18. Razstava eksotičnih živali Bioexo, bo potekala od 24. do 26. aprila 2015 v Ljubljani, na Oddelku za biologijo, na Večni poti 111, v prostorih velikega rastlinjaka, kjer prezimujejo sočnice in mediteranske rastline Botaničnega vrta Univerze v Ljubljani.

Prvič bo prireditev kar tridnevna, tako da ste na poseben vodeni ogled v petek vabljene še posebej šolske in vrtčevske skupine. Za strokovno in tudi širšo javnost pa še pred vikendom organiziramo tudi strokovni posvet o lastništvu eksotičnih živali.

Tudi tokratni Bioexo vam bo pripravil na ogled veliko različnih vrst živali - kače, ptičje pajke, kuščarje, žabe, eksotične žuželke in še marsikaj. O njihovi oskrbi se boste lahko poučili v živo kar od lastnikov. Ponovno bodo razstavo popestrili vabljeni gosti,
delavnice, predavanja in igralnice živali ter srečelov, pripravljamo pa tudi posebna presenečenja.

Več podrobnosti o razstavi si lahko pogledate v rubriki Program prireditve na www.bioexo.si.  

Društvo ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo
[email protected]
Organizator: Botanični vrt Univerze v Ljubljani
Spletna stran: www.bioexo.si.
Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog