Prireditve

POMLADNI SEJEM gradbeništva, energetike, komunale in obrti

26.03.2015 - 29.03.2015, Gornja Radgona

Vabimo vas, da na Pomladnem sejmu gradite trajnostno, čisto, obnovljivo in podjetno prihodnost.

Na stičišču štirih držav bo Pomladni sejem povezal štiri področja, ki so nepogrešljiva za uspešni razvoj gospodarstva in družbe. 

Sejem gradbeništva MEGRA bo ponujal znanje, orodja, mehanizacijo in materiale za smotrno gradnjo novih in obnovo obstoječih stavb.

Sejem energetike ENGRA bo pospeševal uvajanje obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje .

Sejem komunale, urejanja okolje in ekologije KOGRA bo širil zeleno infrastrukturo, varoval in saniral okolje ter ščitil pravico do pitne vode.

Pomurski obrtno-podjetniški sejem POS bo krepil pomen izmenjave obrtniškega znanja ter pametne specializacije v obrtništvu.

Sočasni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN bo povezal inovativne snovalce, ponudnike, gospodarske družbe, znanstvene institucije, vladne in nevladne ustanove ter uporabnike človeku, družbi in naravi prijaznih tehnologij, znanja, izdelkov in storitev.Vsi hkrati pa bodo pozivali k investicijam in črpanju evropskih sredstev za razvoj prometne in informacijske infrastrukture, varovanje okolja, energetsko in siceršnjo sanacijo stavb, uvajanje obnovljivih virov energije ter nadgradnjo nacionalnega energetskega sistema in lokalne energetske samooskrbe.

Ob zanimivih razstavnih vsebinah bodo ciljne obiskovalce iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske pritegnila tehtna poslovna in strokovna srečanje ter pestro spremljevalno dogajanje.

Vabimo vas, da s sodelovanjem na Pomladnem sejmu ogrejete gospodarstvo na trajnosten način, sebi pa zagotovite večjo mednarodno prepoznavnost in poslovni uspeh.
Organizator: Pomurski sejem
Spletna stran: http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/pomladni-sejem/o-s...
Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog