Novice - Zidava

Oglasno besedilo

Prednosti in celostne rešitve opečne masivne gradnje iz prve roke!

Objavljeno dne 19.05.2017

Do ekološko in energetsko ozaveščenega opečnega doma s strokovnim svetovanjem!

Wienerberger, kot vodilni na področju proizvodnje opečne gradnje, sledi postavljenim izzivom ter v skladu s tem razvija nove in drugačne koncepte energetsko učinkovitih gradenj. V ta namen nenehno iščejo nove rešitve, ki bi ljudem pomagale do varčne gradnje njihovega bodoče­ga doma. Porotherm PROFI Dryfix sistem z izjemnimi toplot­nimi karakteristikami je namenjen prav gradnji pasivnih in nizkoenergijskih hiš. Tokrat bodo predstavitev slednjega izvedli na Dnevu odprtih vrat v Grosuplju, kjer bodo Wiener­berger strokovnjaki ljudem na voljo za dodatne nasvete in usmeritve ob izbiri pravega partnerja za gradnjo.

Opeka služi kot akumulator toplote, ki zadržuje visoko temperaturo, ki jo sonce ali kateri drugi vir toplote v hiši daje. Nazaj v prostor pa jo vrača, ko zunanja temperatura pade. Porotherm PROFI Dryfix sistem z izjemnimi toplotnimi karakteristikami je namenjen gradnji pasivnih in nizkoenergijskih hiš ter skrbi, da vam bo vaša hiša nudi­la najboljšo naravno klimo. S Porotherm PROFI sistemom gradimo energetsko učinkovito hišo, ki varčuje z energijo. Mehanske kar­akteristike, natančnost vgradnje, certificirani sistem so garancija za vrhunsko kvaliteto Wienerberger sistema gradnje. Z uporabo Poro­therm PROFI opeke si gotovo zagotovite suho in hitro gradnjo ter hitrejšo vselitev v vaš nov dom.

Gradnja tovrstne hiše vam tako omogoča zdrav, energetsko učink­ovit in finančno dostopen dom. Z gotovostjo vemo, da so samoza­dostne nizko energijske hiše tiste, ki z uporabo obnovljivih virov en­ergije iz neposredne okolice zadovoljujejo vse omenjene standarde, ter so samozadostne pri pridobivanju energije.

“Na Dnevih odprtih vrat udeleženci nemalokrat izvedo vse potrebne informacije in iz prve roke vidijo, kako izgleda dom, grajen z našo opeko. Prav tako lahko občutijo nekatere njegove prednosti in se pozanimajo o vseh ostalih, tako finančnih kot drugih ugodnostih, ki jih gradnja z Wienerberger opeko nudi.

Tokrat bomo vrata hiše v Grosuplju odprli v torek, 23. maja, med 14. in 18. uro, v naselju Brvace za Mercatorjem (Prijava: https://apps.novelus.si/Wienerberger/dan-odprtih-vrat/app/). Radi nas obiščejo mladi pari in družine, željni znanja in strokovnega svetovan­ja. Tokrat si bomo skupaj ogledali novogradnjo z opeko Porotherm PROFI in spoznali prednosti sodobne masivne opečne gradnje,« so še dodali v podjetju Wienerberger Slovenija.

Opeka. Naj vas inspirira. 

 

 

 

 

Hiša v končni podobi ...
 
Vir: SLONEP

Več: http://wienerberger.si/novice/dan-odprtih-vrat-v-grosuplju-1...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Dan odprtih vrat v Grosuplju

23.05.2017 - 23.05.2017 Spoznajte prednosti in celostne rešitve opečne gradnje iz prve roke!

Brezplačni seminar GRADIM HIŠO

25.05.2017 - 25.05.2017 Pridružite se nam na brezplačnem, poučno-izobraževalnem seminarju GRADIM HIŠO, ki ga tokrat organiziramo v Mariboru.

Heim+Handwerk

29.11.2017 - 03.12.2017 Sejem gradbeništva, pohištva in opremljanja.

Anketa

Moja hiša potrebuje