Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Ko je nov začetek tudi nova priložnost

Objavljeno dne 27.06.2017

V življenju obstaja nekaj pomembnih prelomnic in ena od njih je zagotovo odločitev o nakupu lastnega stanovanja. Pomeni začetek samostojnosti, obljubo prihodnje varnosti ter predstavlja kraj, kamor se lahko vedno vrnemo. Ne glede na to, ali se v novo stanovanje selite s partnerjem ali partnerico, z družino ali sami, si boste ta korak za vedno zapomnili. In pri Intesi Sanpaolo Bank želimo, da ga ohranite v čim lepšem spominu.

Prav zato vam omogočamo, da najamete stanovanjski kredit po tako ugodni fiksni ali spremenljivi obrestni meri, kot je nismo ponujali še nikdar. Akcijska ponudba vam je na voljo do 30. septembra 2017.

Stanovanjski kredit seveda ni namenjen samo nakupu stanovanja, lahko ga vzamete tudi, če želite zgraditi hišo, obnoviti hišo, stanovanje ali vikend oziroma v primeru nakupa stavbnega zemljišča. Višina kredita je odvisna od kreditne sposobnosti kreditojemalca in vrednosti nepremičnine.

Eno od pomembnejših vprašanj je seveda tudi, na kakšen način se spreminja referenčna obrestna mera. Referenčna obrestna mera, ki jo uporablja Intesa Sanpaolo Bank pri kreditih za fizične osebe, je EURIBOR. Ob sklenitvi kredita se uporabi EURIBOR, ki je veljaven prvega dne v mesecu odobritve in velja za obračun obresti za obdobje dogovorjenega trajanja. Pri 6-mesečnem (6M) EURIBOR-ju to velja za naslednjih 6 mesecev.

Ker je EURIBOR trenutno na zelo nizki ravni, finančni strokovnjaki menijo, da se bo dolgoročno najverjetneje zopet povzpel, zato je danes povpraševanje po fiksnih stanovanjskih kreditih v porastu. Prav zato jih na dolgi rok v Evropi ne ponuja več prav veliko bank. Intesa Sanpaolo Bank je torej ena od izjem, ki omogoča najem stanovanjskega kredita s fiksno obrestno mero tudi za daljše časovne obdobje (do 30 let) z ugodnimi obrestnimi merami. Če pa želite izkoristiti trenutno zelo ugodno stanje EURIBOR-ja, vam je seveda na voljo stanovanjski kredit s spremenljivo obrestno mero.

Čas za najem kredita že dolgo ni bil tako primeren. Selitev v nov dom je vznemirljiva. Želimo poskrbeti, da bi bila za vas tudi najbolj ugodna.

Nov začetek. Nova priložnost.

 

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog