Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Informativni izračuni kreditov

Informativni izračuni kreditov
Objavljeno dne 23.09.2016

Zakaj se splača v banko?

Kredit ni nekaj, kar bi človek vzel vsak dan. Morda ob nakupu nepremičnine, ko potrebuje nov avto, ko načrtuje večji nakup ali ko zmanjka za posebne želje. Pomembno je kredit vzeti pri banki, ki ne bo poskrbela le za kreditiranje glede na želje, ampak bo skozi celoten proces najema kredita ustrezno svetovala.
 

To je še pomembnejše pri najemu stanovanjskega kredita, ki je ena od največjih življenjskih finančnih odločitev. Kreditojemalci so ravno zaradi tega zelo cenovno občutljivi in radi primerjajo vse stroške in obrestne mere. Pri tem si pomagajo z informativnimi izračuni na spletu, ob čemer se velikokrat ne zavedajo pomembnega dejstva.

Informativni izračuni so informativne narave in končni znesek kredita, mesečni obrok in obrestna mera lahko precej odstopajo od prvotnega izračuna na spletu. Izračuni so namreč prilagojeni za najširši spekter povpraševanj in ne morejo upoštevati poslovnega sodelovanja z vsako posamezno stranko.
 

Morda v banki dobite nižjo obrestno mero

Obisk banke se marsikomu zdi odveč, zato se raje zateka k primerjavi informativnih kreditnih izračunov na spletu. A pot v banko se vam splača. Kreditni svetovalec pregleda vaše celotno poslovanje z banko in če imate pri banki več storitev (osebni račun, kartico, nakazilo plače), je obrestna mera lahko nižja. Spletni informativni izračun teh podatkov o vas ne ve. Na višino obrestne mere pa poleg poslovnega sodelovanja vplivata tudi doba kredita (krajša kot je, nižja je obrestna mera) in način zavarovanja kredita. Tudi pri izbiri teh dveh parametrov vam svetuje kreditni svetovalec.

Mojca in Miha sta to že izkusila. Preberite, zakaj sta morala dvakrat iskati ustrezno stanovanje.
 

Želite individualno ponudbo?

Oglasite se pri kreditnih svetovalcih v NLB Poslovalnicah ali naročite individualno ponudbo prek spleta.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog