Novice - Vodni užitki

Oglasno besedilo

Ustvarite si poletni raj na lastnem vrtu

Objavljeno dne 06.03.2015

Hiter tempo življenja in vsakdanjik, zapolnjen s številnimi obveznostmi, nam pogosto ne omogoča, da bi si vzeli trenutek zase in se sprostili. Zato je ideja o bazenu na domačem vrtu ali kar znotraj doma še toliko bolj privlačna. Morda pa se odločite in boste proste trenutke v lastnem sprostitvenem kotičku preživljali že letos. Samo še namig – pomlad je najprimernejša za vgradnjo bazena! 

Bliža se pomlad, ki je poleg jeseni ena najprimernejših obdobij za vgradnjo bazena. Verjetno že marsikdo od vas razmišlja o tem koraku, zato je informacija, da so ena največjih novosti in hit letošnjega poletja prav bazeni proizvajalca RivieraPool - Linija D, več kot dobrodošla.

»Bazene linije D je mogoče najti tudi v našem prodajnem programu« nam je zaupal Luka Remic, direktor podjetja Remax d.o.o, ob tem pa dodal: »odlikujejo jih čiste linije, jasne strukture, dobra toplotna izolacija, vrhunska kakovost in dejstvo, da ima kupec neštete možnosti – od dih jemajoče razsvetljave in odskočne deske do masažnih šob.« Omenjena bazenska linija je primerna predvsem za tiste, ki vedo, kaj želijo in ki »zahtevajo« le najboljše. Možnosti so neomejene, prav vsak posameznik si namreč lahko zamisli bazen po lastnih željah, viziji ...

V Sloveniji so sicer še vedno najbolj priljubljeni zidani bazeni s Thermopool zidaki ter s PVC oblogo, saj so cenovno ugodnejši. Sama gradnja lahko traja od 4, pa tudi do 30 dni, odvisno od zahtev in želja. Seveda pa je na koncu pomembno samo to, da nam je maksimalno udobno. Za povečanje udobja na bazenu Luka Remic priporoča vgradnjo ogrevanja ter prekritje z bazensko streho, saj se na tak način kopalna sezona razširi na vso leto, ne glede na vremenske razmere, obvezne pa so tudi masažne naprave, ki jih je mogoče vgraditi v stene ali tla bazena.

In tako, ko se boste odločali za nakup bazena in ko boste razmišljali o skoku vanj, pomislite na številne trenutke, ki jih boste z družino z veseljem preživeli ob domačem bazenu. Stran od vrveža, v popolni intimi in ugodju.

Vir: SLONEP

Več: http://www.remax.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog