Novice - Spalnice

Oglasno besedilo

Pet nasvetov pri opremljanju otroške sobe

Objavljeno dne 11.09.2014
Sodobna otroška soba predstavlja to, kar ima otrok rad: prostor za počitek, kraj za zabavo in druženje z vrstniki, igralni in kasneje študijski kotiček. Kaj je dobro vedeti preden začnemo z opremljanjem?

  1. Vsaka otroška soba naj raste z otrokom in njegovimi potrebami. Pri opremljanju upoštevajte želje in okus otroka, da se bo v sobi res dobro počutil.
  2. Osnovna barva otroške sobe naj bo barva lesa, najsi bo to breza, javor ali bukev, ki se kombinira z različnimi barvami vrat - od bolj umirjenih pastelnih barv do živih barv in celo poslikav na vratih omar.
  3. Garderobne omare naj čimbolj izkoristijo prostor in dobro opravijo vlogo odlaganja oblačil, perila, posteljnine, knjig in igrač. Tudi kotne omare in samostojni predalniki shranijo veliko vsebine. V naših pohištvenih salonih vam bomo ustrezno svetovali glede razporeditve elementov.
  4. Izberite primerno pisalno mizo - klasično, kotno, v gibljivi L postaviti ali zaobljenih nepravilnih oblik. Izberite takšno, ki ima noge nastavljive po višini, da zares raste skupaj z otrokom.
  5. Ne pozabite na primerno osvetlitev celotnega prostora, še posebej pa pisalne mize.

 

Ustrezno opremljena otroška soba je bistvo dobrega počutja in zdravja otroka. Ravnajmo se po načelu raje manj kot več in tisto bolj kvalitetno, ne pozabimo pa tudi, da otrok najbolj od vsega ceni čas, ki ga z njim preživimo v njegovi (njeni) sobici.




Izkoristite ugodno akcijsko ponudbo otroških sob v salonih pohištva Prevc. Otroške sobe so na voljo po akcijskih cenah, obenem pa po polovični ceni dobite še pisarniški stol in vzmetnico Ortopedico.

Vir: SLONEP

Več: http://prevc.si/ponudba_pohistva/otroske_sobe_in_mladinske_s...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog