Novice - Kuhinje

Oglasno besedilo

Novodobni pristop k izboru kuhinje v salonih Dan Kuchen

Objavljeno dne 23.06.2015

Današnja izbira sodobne kuhinje se od časov, ko smo kuhinje opremljali povsem v lastni režiji, precej razlikuje.

Glede na to, kako je na pohištvenem področju, še posebej na področju snovanja pohištvenih sestavov za kuhinjske prostore, napredovala tako tehnologija kot sodobni opremljevalski trendi, se vse več ljudi pred izbiro kuhinje, odloča za izbiro strokovnega svetovalca za opremo kuhinje.

Moderne in elegantne kuhinje ostajajo trendovske zaradi nenehnega dodajanja novih barv in tehnoloških rešitev, ki vsakdanjo kuho ne samo olajšajo, ampak poskrbijo, da se pri kuhi celotna družina počuti dobro in sproščeno.

H klasični in večno moderni beli barvi kuhinje, obdelani v visokem sijaju (lak), so v zadnjem času na področju izbire barv, v kuhinjah zelo prisotne še ostale sveže barve (vanilija, črna, magnolija, moderni leseni vzorci in podobne).

Poglavitna prednost izbora takšnih barv je v njihovih neomejenih kombinacijah, tako z ostalimi barvami, vsemi naravnimi lesnimi barvami ter tudi barvami na ostalih materialih. Tukaj imamo v mislih predvsem čudovite kombinacije s črnimi steklenimi ličnicami na frontah posameznih visečih kuhinjskih predalov, kombinacije s krom, srebrno in sivo barvo modernih gospodinjskih aparatov (vgradne pečice, mikrovalovne pečice, kuhinjske nape, vgradni hladilniki,...), hkrati pa je tako izbranim barvam mogoče tudi poljubno dodajati različne kuhinjske dekorje in dodatke (kuhinjske obloge, različne barve in materiale za kuhinjske pulte,...).

Kar se tiče tehnološkega napredka pri opremljanju kuhinj, vam bodo usposobljeni in dolgoletni svetovalci, zagotovo znali svetovati predvsem pri tem, katere so najbolj praktične in funkcionalne novosti, ki sodijo v moderno opremljanje kuhinj, kam postaviti kateri aparat, da bo delovni trikotnik kuhinje optimalno izkoriščen ter predvsem kako zasnovati kuhinjsko pohištvo in razporeditev tako, da bo le to omogočalo smiselno postavitev vseh aparatov.

Tudi tehnologija na samih kuhinjskih elementih in dodatkih vedno znova preseneča z izboljšavami in dodatki, ki olajšajo pripravo jedi, in pospravljanje kuhinjske posode ter obenem delujejo estetsko popolno in lepo. Predali na mehko zapiranje z doživljenjsko garancijo, izvlečni predali v podnožju za optimalen izkoristek, kotni predali na polni ali polovični izvlek, so zato postali že konstantna stalnica vsake sodobno opremljene kuhinje.

S svetlobnimi dodatki in svetili osvetljeni posamezni kuhinjski elementi pa moderni kuhinji dajejo dodaten čar tudi ob večerih.

Vabljeni, da si najsodobnejše kuhinjske rešitve ogledate v salonih DanKüchen BTC v Ljubljani in DanKüchen CUBIS v Šenčurju. Salona se ponašata z vrhunskimi svetovalci, ki so opremili preko 2000 domov in z več kot 15 letnimi izkušnjami, pomagajo izpolniti vsako željo stranke in tudi zahteve arhitekta. Vse to pa ne rabite preplačati, saj z akcijami poskrbimo, da so vrhunske kuhinje neverjetno ugodne in da dobite največ za vaš denar.

Vir: SLONEP

Več: http://www.dankuchen-ljubljana.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog