Novice - Kuhinje

Oglasno besedilo

Kuhinje plus - Kuhinjo razumemo kot srce našega doma!

Objavljeno dne 25.05.2015

V današnjem času, ko je na razpolago zelo veliko komunikacijskih orodij, kot so pametni telefoni, računalniki in socialna omrežja, lahko trdimo, da v našem življenju dom dobiva čedalje večjo vlogo. Namesto druženja v lokalih in restavracijah se ljudje pogosteje zbiramo doma, saj brez dobre večerje, gledanja košarkarske ali nogometne tekme v družbi najdražjih, po mnenju mnogih, življenje ne bi bilo popolno. Zato je treba poskrbeti, da je dom prijeten in skrbno opremljen.

Kuhinja je osrednji prostor, kjer se navadno zadržuje celotna družina enkrat ali večkrat na dan, kjer se družimo s sosedi, sorodniki, prijatelji... Zato ni čuditi, da smo ubrali celostni pristop k naši ponudbi in ponujamo več različnih modelov kuhinj za vsak žep, kakor tudi različne sestave in kombinacije.

Pri izbiri kuhinje smo izbrali kakovost na prvem mestu, nato si sledijo preprosto vzdrževanje in čiščenje, udobje, veliko prostora za shranjevanje, optimalen potek dela, privlačna cena, dizajn, ergonomija in tudi energijska učinkovitost. Torej kuhinjo prilagodimo uporabniku, pazimo na njeno učinkovitost in z nešteto možnostmi - vsi znani materiali in vsa barvna lestvica, poskrbimo da je privlačnega izgleda.

Da lahko vse to ponudimo?

Kuhinje plus - Materiali  in barve v kuhinji

Vsi smo izkušeni dolgoletni prodajalci kuhinj in gospodinjskih aparatov z dobrimi idejami in rešitvami za vašo postavitev, tehnično in praktično podkovani, tako da lahko ustrežemo vsem zahtevam in željam. Ekipe Kuhinj plus se udeležujejo vseh šolanj in izobraževanj, tako  smo vedno na tekočem z novitetami in vedno odprti za novosti. Le tako lahko vam nudimo kar najboljše svetovanje pri vašem projektu.

Tako smo z našimi izkušnjami in delom prepričali evropske proizvodne specialiste, nagrajene proizvodnje, kakor tudi največje proizvajalce, da njihove rešitve lahko ponudimo tudi Vam!

RESOPAL®

Od svojega izuma pred več kot 80 leti, je laminat vedno stal za maksimalno funkcionalnost. Vendar se je pojavil v izboljšani obliki, ki daje več prostih rok industriji in doprinese k izboljšani zaščiti - RESOPAL®. RESOPAL® je sestavljen iz več s smolo impregniranih papirnatih trakov, jedra in dekorativnih papirjev, ki so stisnjene skupaj pod ekstremno vročino in visokim tlakom med jeklene pločevine v homogeno ploščo. Taka RESOPAL® plošča postane odporna na:

  • praske in abrazijo,
  • toplotno in svetlobno odporna,
  • odporna na madeže,
  • vodo, topila in v veliki meri odporna na kemikalije,
  • težko vnetljiva,
  • akustično učinkovita in
  • je lahka za čiščenje in razkuževanje!

GreenTec®

Naš nemški proizvajalec kuhinj, šteje med najbolj inovativne na svetu. 

Uporaba izdelkov z ekološkimi prednostmi je ena od najpomembnejših tem v današnjem svetu. GreenTec® substrat je s prostorninsko težo 30% lažji od konvencionalne iverne plošče, obenem pa prikazuje primerljive trdnosti in predelovalne lastnosti za proizvodnjo in montažo. Razlog za to je v srednjem sloju, ki vsebuje lesne sekance pomešane s približno 35% lahkih granulatov biomase ,ki temelji na enoletnicah in drugih surovin, ki rastejo hitro v bližini proizvodnega obrata - velika prednost, ki zagotavlja zanesljivo oskrbo.

Poleg ekoloških prednosti GreenTecKitchen, je tudi veliko lažji za prevoz do kupca inprenos ter montažo. Za povprečno kuhinjo z 14 enotami pomeni zmanjšanje za 82 kg ali 6  zabojev piva. Kuhinja navdušuje ne le svoje uporabnike, ampak tudi serviserje - monterje, ki cenijo njegovo neobčutljivost  in prihranijo celo denar na gorivo, ki je potrebno za prevoz.

Nov GreenTecKitchen je zasnovan z elegantnim bazalt učinkom. Njegova arhitektura in oblikovanje je jasnih in preprostih klasičnih linij. Velika večina kupcev z večjim prostorom se odloči tako izvesti tudi dnevni prostor z elegantnim bazalt dekorjem, da tvorijo eno samo enoto. Eleganten bazalt je tudi dekor, ki izžareva trajnost s svojim nevsiljivim naravnim videzom.

Uporabniki GreenTecKitchen, se lahko pohvalijo tudi, da so kupili kuhinjo izdelano  z mislijo na okolje. So pomagajo varčevati z energijo in prispevajo k ravnovesju CO2 in varovanju njihovega zdravja in zdravja njihovih otrok. Njihova kuhinja ščiti naše gozdove.

RAL barvni sistem

Omogoča izbiro kakršnekoli barve lakiranih ličnic.

Proizvodnja po najvišjih standardih, ki ima predvidene različne dimenzije omaric po višini in globini serijsko.

RITZENHOFF

Sinonim za najkvalitetnejše oblikovalsko-tehnično dovršene rešitve s steklom,svetovno priznanih oblikovalskih ''gurujev'' na področju interiera.

Vabimo Vas, da si poiščete povezavo preko naše spletne predstavitve http://www.kuhinjeplus.si  in tudi pogledate kakšen pričujoči video odlomek.

Vir: SLONEP

Več: http://www.kuhinjeplus.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog