Novice - Gospodinjski aparati

Oglasno besedilo

S pomočjo energetsko varčnih aparatov do subvencije ob nakupu in nižjega računa za elektriko

Objavljeno dne 19.01.2016

Pralni in sušilni stroji sodijo med večje porabnike električne energije v gospodinjstvu. K sreči pa tehnologija pranja perila napreduje in vsaka generacija strojev je energijsko učinkovitejša. To pomeni, da za enak učinek potrebuje manj energije, manj porabljene energije pa predstavlja nižji strošek na računu za elektriko.
 

POIŠČITE MAGIČNI BESEDI – INVERTNI MOTOR!

Vse več, tudi cenovno ugodnih strojev, za vrtenje bobna uporablja invertni motor. To je motor, ki namesto krtačk uporablja magnetno polje, zato med vrtenjem ne prihaja do trenja, kar pomeni tišje delovanje, manj obrabe in nižjo porabo električne energije. Minimalna poraba električne energije in lažje prenašanje večjih obremenitev se odražata tudi v njegovi dolgi življenjski dobi. Motor je izjemno učinkovit, saj v najkrajšem času razvije najvišjo moč delovanja.
 

KAJ LAHKO NAREDIMO ZA ČISTEJŠE OKOLJE?

Z nakupom varčnejšega stroja seveda prispevamo tudi k čistejšemu okolju. Vsi pralni stroji imajo priloženo energijsko nalepko, ki nam pove, v kateri energijski razred spadajo. Pralni stroji z oznako A+++ ali več, so energijsko najbolj varčni in tako tudi najprijaznejši do okolja. Vsak plus na energijski nalepki pomeni 10% nižjo porabo od deklariranega razreda A. Trije plusi (A+++), torej pomenijo kar 30% nižjo porabo energije.
 

KAKO DO 100€ EKO SUBVENCIJE?

V Harvey Normanu smo v novo leto vstopili še z večjim in boljšim izborom energetsko učinkovitih pralnih in sušilnih strojev, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v kateri izmed naših poslovalnic.

Podprite ekološko varčne izdelke in izkoristite do 100€ EKOLOŠKE SUBVENCIJE ob nakupu pralnega stroja A+++ ali sušilnega stroja A++ energijskega razreda.

Ponosni smo, da so k projektu ekoloških subvencij partnersko pristopile priznane blagovne znamke, in sicer GORENJE, BOSCH, SIEMENS, AEG, ELECTROLUX, CANDY, HOOVER in SAMSUNG.

Harvey Norman – strokovnjaki za gospodinjske aparate!

Vir: SLONEP

Več: https://www.harveynorman.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog